BlogHet laatste Catsit-nieuws

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Over onsLeen Wissels, oprichtster en erevoorzitster voor het leven

30 juli 20210

Als dierenliefhebber en baasje van een eigenzinnige poes, werd ik keer op keer geconfronteerd met hetzelfde probleem wanneer ik van huis moest.  Mijn vraag om Poezemin thuis te verzorgen werd na enkele keren door vrienden, buren of familie niet meer zo enthousiast onthaald.  Dus zorgde ik noodgedwongen voor een verblijf in een goed kattenpension, maar steeds weer merkte ik dat Poezemin gestresseerd terug kwam van ‘vakantie’, ondanks alle goede zorgen.

Zoals zo vele andere katten, gedijt Poezemin het best in haar eigen omgeving. Geen enkel poezenhotel immers, kan de grote bewegingsruimte, huiselijkheid en vrijheid van haar eigen vertrouwde stek evenaren. Een dagelijks bezoek in haar vertrouwde omgeving, met wat persoonlijke aandacht is ruim voldoende.

Zolang zij haar eigen ding kan doen in haar eigen stekje, kan slapen op haar gewone plekjes en omringd is door vertrouwde geuren, vind ik bij thuiskomst een blije en opgewekte kat!”

https://catsit.be/wp-content/uploads/2021/07/Leen-artikel.png
https://catsit.be/wp-content/uploads/2021/07/logo_groen.png
Contact informatie
Evergemsesteenweg 189 bus 402 9032 Wondelgem
+32 (0) 473 23 02 86
BTW 0653.881.057