Dierenoppas aan huis inWondelgem

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Dierenoppas aan huis in Sint-Martens-Latem
Op zoek naar een hulp voor uw huisdier in Gent en de regio rond Sint-Martens-Latem? Nathan van The Catsit helpt u graag vooruit! Als dierenoppas aan huis ben ik gespecialiseerd in katten en honden, en heb ik reeds verschillende viervoetige klanten in de ruime regio rond Gent en Sint-Martens-Latem.

Op reis, druk bezig met het werk of verblijft u helaas een paar nachten in het ziekenhuis? Dan stel u zich vast en zeker de vraag wie de zorg voor uw huisdier zal overnemen. Met The Catsit bied ik graag de oplossing. Als catsitter of dogsitter heb ik de nodige ervaring om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen, zonder onnodige stress.

Van de dagelijkse zorg voor uw kat tot een wandeling in het Parkbos of de Latemse meersen met uw trouwe viervoeter, The Catsit biedt verschillende diensten waardoor u met een gerust hart uw huisdier thuis kan laten. Zo heeft u geen zorgen, blijft uw compagnon in zijn vertrouwde omgeving en is alles steeds geregeld. Ik kom steeds tot bij uw thuis om er zeker van te zijn dat uw kat of hond niets tekort komt, en ik hou u op de hoogte via sms of Whatsapp.

Waarom voor The Catsit kiezen ?

The Catsit is een eenmanszaak in Gent, m.a.w. het is altijd dezelfde persoon die langskomt. Daardoor ontstaat er een vertrouwensband met uw huisdier. U staat altijd in rechtstreeks contact met mij en kunt een snelle reactie verwachten op vragen. Voor de buren ben ik een vertrouwd gezicht.
Uw huis blijft er bewoond uitzien en wanneer u thuiskomt is alles zoals u het hebt achtergelaten.
Dierenoppas aan huis in Gent en omstreken
https://catsit.be/wp-content/uploads/2021/07/logo_groen.png
Contact informatie
Evergemsesteenweg 189 bus 402 9032 Wondelgem
+32 (0) 473 23 02 86
BTW 0653.881.057